Hinnat ovat ohjehintoja ja hintaan voi vaikuttaa lemmikin koko sekä tutkimuksen/toimenpiteen kesto ja käynnillä käytetyt materiaalit. Toimenpiteiden yhteydessä saatetaan antaa lääkityksiä, jotka laskutetaan lemmikin painon ja yksilölliseen tarpeen mukaan. Ohjehinnat eivät sisällä kotiin tulevia lääkityksiä. Leikkausten hinnat sisältävät kaulurin ja anestesiamaksu on laskettu perusterveen lemmikin anestesiavalvonnalla. Käyntiin lisätään poliklinikkamaksu 32 € ja mikäli omistaja tuo useamman lemmikkinsä samana päivänä hoitoon, perimme vain yhden poliklinikkamaksun. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Maksaa voi käteisellä sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Erämaksulla on mahdollista saada myös lasku kotiin 0–12 kk maksuajalla (2 viikkoa korotonta maksuaikaa), mikäli luottotiedot ovat kunnossa (ikäraja 21 v).

Varatun ajan peruutus tulee tehdä puhelimitse vähintään ajanvarausta edeltävänä arkipäivänä. Peruuttamattomasta tai myöhään peruutetusta ajasta (käyntiin alle 24 h) perimme 50-250 €:n maksun riippuen ajanvarauksen tyypistä.

Päivystyskorotukset: lauantaina eläinlääkärin toimenpidemaksu 50 %, pyhinä 100 %.