Pet-Vet Breeders club kasvattajille

Kasvattajat ovat tärkeä asiakasryhmä Pet-Vetille

Kasvattajat ovat meille tärkeitä asiakkaita. Pet-Vet perusti vuonna 2015 kasvattajaklubin. Kyseessä on ainutlaatuinen kasvattajaverkosto, joka tarjoaa sinulle monia hyviä etuja. Minimivaatimus kasvattajaklubiin liittymiselle on kaksi rekisteröityä pentuetta kahden viime vuoden aikana.  Edellytyksenä Breeders-hinnoille on, että kasvattaja on itse paikalla maksamassa käynnin. Poikkeuksena progesteronimääritys. Lisätietoja Breeders clubista saat meilaamalla ida.rontynen@petvet.fi

Hae mukaan alla olevalla hakulomakkeella. Hakemukset käsitellään viikon sisällä.

KASVATTAJAEDUT

  1. Kaikki progesteroninäytteet 2. näytteen hinnalla (61 €, lauantaisin 83 €), etusi -20 % ensimmäisestä näytteestä! Jos haluat tuloksen saman päivän aikana, tulethan näytteenottoon arkisin viimeistään klo 15 ja lauantaisin ainoastaan ajanvarauksella.

  2. Omien koirien jalostustarkastukset aina joukkohintaan (mm. silmät, polvet, sydämet, lonkat, kyynärpäät ja selät)

  3. Pentu-ultraääni -15 %, kasvattajahinta 115,50 €

  4. Pentu RTG -15 %, kasvattajahinta 142,40 €

  5. Pentutarkastukset ilman poliklinikkamaksua 52,54 €/pentu. Pentutarkastus + siru 63,54 € 

Hakemukset tarkistetaan ja hyväksymisestä ilmoitetaan sähköpostitse. Jäsenyys on maksuton ja uusiutuu vuosittain minimivaatimusten täyttyessä. Liittymisen jälkeen kasvattaja saa henkilökohtaisen jäsenkortin, joka tulee esittää etujen saamiseksi. Mikäli väärinkäytöksiä ilmenee, voi Pet-Vet poistaa kasvattajan jäsenyyden kesken kauden.

Liittymislomake

Viimeisimpien pentujen syntymä-aika

Sinun täytyy antaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelylle.