Sisätaudit

Kuva puuttuu!

 Sisätaudit ovat hyvin laaja ja haastava kokonaisuus. Potilaiden oireet ovat usein monimuotoisia, ja samoja oireita voi esiintyä monissa eri sairauksissa. Sisätautilääkäreillämme on pitkä ja vankka kokemus potilaiden hoidosta, ja pyrimme aina olemaan mahdollisimman käytännönläheisiä hoitotoimenpiteitä suunnitellessamme. Sisätautipotilaiden tutkimuksissa käytetään usein apuna ultraääni- ja RTG-diagnostiikkaa sekä laboratoriotutkimuksia.

Hoidossa on tärkeää, että omistajaa kuunnellaan tarkkaan ja potilas tutkitaan huolellisesti. Sairauden määrittämiseksi tehtävät tutkimukset ja mahdolliset kokeet sovitaan aina yhdessä omistajan kanssa eläinlääkäriemme näkemyksen pohjalta. Hoidon ja diagnoosin kannalta onkin tärkeää, että omistajan ja eläinlääkärin välillä on hyvä keskusteluyhteys ja luottamus. Tätä kokonaisuutta täydentää lemmikillesi osoitettava omahoitaja. Kun tunnemme sinut ja koirasi hyvin, voimme suunnitella eläinlääkärikäynnistä mahdollisimman miellyttävän ja stressittömän. Kerrothan aina omalle hoitajalle koirasi erityistarpeista, jotta ne pystytään ottamaan käyntiä suunnitellessa huomioon.

Kun olemme päässeet taudinkuvan jäljille, suunnittelemme hoitotoimenpiteet yhdessä omistajan kanssa. Osa hoidoista on hyvinkin pitkiä, jopa loppuiän kestäviä. Hyvän yhteistyön merkitystä Pet-Vetin lääkärien, hoitajien ja potilaan omistajan välillä ei voi liikaa korostaa. Lääkevaihtoehdoista pyrimme valitsemaan sen, joka on helpoin ja tehokkain annostella kullekin potilaalle ja joka sopii omistajan arkirytmiin mahdollisimman hyvin. Omahoitaja pitää huolta teistä myös käyntien välillä, ja voitte aina kääntyä puoleemme, jos huolenaiheita ilmenee.