Akuutit sairaudet

Kuva puuttuu!

Lemmikin akuutti sairastuminen on jokaisen omistajan huolenaihe. Pyrimme helpottamaan omistajien elämää pitämällä Pet-Vetissä joka arkiaamu klo 8–10 päivystysvastaanottoa, johon voi saapua ilman ajanvarausta. Potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä. Lauantaina palvelemme klo 9–16. Nettiajanvarauksesta voi varata kaikkina aikoina akuuttiaikoja päivystysluonteisille potilaille. Arkena tapahtuvat päivystyskäynnit ovat normaalihintaisia.

Henkilökunnallamme on vankkaa kokemusta akuutti- ja päivystyspotilaiden hoidosta. Joka aamu päivystyspotilaita varten on nimetty oma vastuuhoitaja. Välitöntä hoitoa vaativien potilaiden kohdalla koko hoitotiimi osallistuu päätöksentekoon ja potilaan hoitotoimenpiteet suunnitellaan tarvittaessa useamman erikoisasiantuntijan voimin. Potilaan tila ja tarpeet arvioidaan yksilöllisesti, ja pyrimme tekemään kokemuksemme pohjalta vain ne tutkimukset, jotka ovat kunkin potilaan kohdalla välttämättömiä. Näin päivystyshoidon kustannukset pysyvät kohtuullisina. 

Uudistetut sairaalaosastomme tarjoavat lemmikeille viihtyisät ja lemmikkiystävälliset puitteet, joihin potilaan voi jättää esimerkiksi päivän ajaksi hoitoon ja tutkimuksiin. Akuutisti sairastuneen potilaan voi myös tuoda hoitoon aamulla klo 7.45 ennen töihin menoa. Olemme päivän mittaan yhteydessä omistajaan ja kerromme hoidon ja tutkimusten edistymisestä.

Lauantaisin Pet-Vetissä on päivystysvastaanotto klo 9–16. Päivystykseen voi varata aikoja nettiajanvarauksesta tai puhelimitse. Päivystykset pyritään järjestämään oman tutun henkilökuntamme voimin. Tällöin pystymme pitämään kiinni laadusta ja asiakaslupauksistamme. Päivystävä henkilökunta voi myös konsultoida viikonlopun aikana erikoistuneita lääkäreitämme sen ollessa tarpeen. Toimenpidemaksun päivystyskorotus on lauantaina 50 % ja pyhinä 100 %. Muihin kuluihin päivystyskorotusta ei lisätä.