Koirat

Kuva puuttuu!

Uudet tilamme ovat avarat ja viihtyisät. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat klinikan välittömässä läheisyydessä. Ajan meille saa nopeasti, ja tarvittaessa voit jättää potilaan hoitoon jo aamulla klo 7.45 ennen töihin menoa. Aamuisin akuutteja sairaustapauksia varten on klo 8–10 päivystysvastaanotto, johon voi saapua ilman ajanvarausta. Ajat kaikille vastaanotoille ovat varattavissa helposti myös nettiajanvarauksen kautta 24/7. Toivomme, että voimme muodostaa sinun ja koirasi kanssa koko elämän kestävän hoitosuhteen.

Asiakkaidemme kertomaa palveluistamme:

”Tärkein asia Pet-Vetissä on ehdottomasti ystävälliset, asiantuntevat, hyvän maineen omaavat ja oman erityisalansa erinomaisesti hallitsevat eläinlääkärit. Tämän jälkeen tulee sitten muita kriteerejä sekalaisessa järjestyksessä, kuten muun henkilökunnan ammattitaito ja ystävällisyys, sijainti ja pysäköintimahdollisuudet, hinnat, aikojen saaminen, joustavuus ja aikataulussa pysyminen.”

”Ei ole tarvinnut vielä kertaakaan kyseenalaistaa kasvattajan antamaa suositusta Pet-Vetistä! Aina on päässyt tarvittaessa hoitoon ja tutkimuksiin, henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä, ja mikä parasta: tuo pääasiakas eli koiruus on suorastaan rakastunut Pet-Vetiin ja henkilökuntaan! Aina hurjalla vauhdilla sisälle, ei koskaan mitään pelon osoitusta, vaikka erinäisiä toimenpiteitä teillä on tehtykin.”

Toivottavasti näemme uudella klinikallamme pian vaikkapa punnituksen tai hammastarkastuksen merkeissä!