Kirurgia

Kuva puuttuu!

Uudessa Pet-Vetissä on kaksi erillistä leikkaussalia, joista toinen on varusteltu pehmytosakirurgiaa varten ja toinen luustoleikkauksia varten. Lisäksi kirurgisille hammaspotilaille on oma tilansa. Leikkauksia suoritetaan Pet-Vetissä päivittäin. Henkilökuntamme on kokenutta: potilaan nukutusaika pysyy lyhyenä, ja toimenpiteet suoritetaan turvallisesti.

Rutiinitoimenpiteitä ovat kasvainten poistot, sterilaatiot ja kastraatiot, keisarinleikkaukset, suolistokirurgia (mm. vierasesineet, kiertymät ja koepalat) sekä kohtutulehdusten kirurginen hoito. Lisäksi suoritamme vaativampia kirurgisia toimenpiteitä, kuten murtumien, kasvuhäiriöiden ja nivelsiteiden korjauksia, sekä tyräleikkauksia, virtsaelinkirurgiaa ja anaalirauhasten ja isompien kasvainten poistoja. 

Leikkaussalien suunnittelussa on otettu huomioon kissojen, koirien ja jyrsijöiden erityistarpeet. Koirille on heräämiseen on kaksi erillistä tilaa, kissoille oma erillinen tilansa ja jyrsijöille ja erityisvalvontaa vaativille potilaille vielä oma tilansa. Hoidamme jokaista leikkaukseen tulevaa potilasta kuin omaamme. Panostamme myös jälkiseurantaan potilaidemme kotiutuksen jälkeen. Leikkauksesta toipumisessa on tärkeää, että kotihoito ja toipuminen lähtevät käyntiin ongelmitta. Omahoitajanne on aina käytettävissä, jos toipumisen aikana ilmenee huolenaiheita!