Ajanvaraus

Kuva puuttuu!

Eläinlääkäriasema Pet-Vetiin voi tehdä ajanvarauksen puhelimitse (02) 2320 111 (ma–to 7.45–20, pe 7.45–18, la 8.30–16) tai alla olevan sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Otathan huomioon, että päivien kaikki vapaat ajat eivät näy nettiajanvaraustaulukossa ja että erikoistutkimuksiin ja suurimpaan osaan leikkauksista ei voi varata aikaa netistä. Varaathan nämä ajat puhelimitse. Iltojen viimeiset ajat ovat myös varattavissa vain puhelimitse. Toimenpidemaksujen päivystyskorotus on lauantaina 50 % ja pyhänä 100 %.

Ohjeet nettiajanvarauksen tekoon:

  1. Valitse ensin käynnin syy.

  2. Valitse sitten vihreiden päivien joukosta haluamasi päivä.

  3. Tämän jälkeen näkyviin avautuu luettelo vapaista ajoista eläinlääkäreille ja hoitajille. Valitse aika ja täytä avautuvassa kentässä kysytyt tiedot.

  4. Tallenna varaus. Onnistuneesta varauksesta lähetetään kuittaus sähköpostilla heti varauksen jälkeen sekä tekstiviestillä päivää ennen käyntiaikaa.

  5. Varatun ajan peruutus tulee tehdä puhelimitse vähintään ajanvarausta edeltävänä arkipäivänä. Peruuttamattomasta tutkimuskäynnistä veloitamme 29 € ja pidemmistä toimenpiteistä 50 €.