Usein kysyttyä

Kuva puuttuu!

Miten Pet-Vetin terveydenhoito-ohjelman voi hankkia?

Ennaltaehkäisevä terveydenhoito-ohjelma on tarjolla vain Eläinlääkäriasema Pet-Vetissä Turussa. Sopimus tehdään paikan päällä ja mukana tulee olla ohjelman ostaja ja/tai maksaja (luottotiedot tarkistetaan) sekä siihen liittyvä tunnistusmerkitty lemmikki. Mikäli lemmikillä ei ole tunnistusmerkintää, se mikrosirutetaan Pet-Vetissä ohjelmaan liityttäessä (sisältyy hintaan). Sopimus solmitaan aina vuodeksi eteenpäin.

Miksi ostaisin terveydenhoito-ohjelman?

Ohjelma sisältää lemmikkisi vuosittain tarvitsemat terveyttä edistävät toimenpiteet. Ohjelman avulla voimme seurata lemmikkisi terveyttä säännöllisesti, joten pystymme tarjoamaan parempaa ja oikea-aikaisempaa hoitoa. Kun terveydentilan muutokset havaitaan varhaisessa vaiheessa, jatkotoimenpiteet ovat yleensä edullisempia ja hoitoennuste parempi. Sopimuksen kokonaiskustannus on vastaavia yksittäiskäyntejä edullisempi, ja vuosimaksu on hajautettu kätevästi kuukausieriin.

Miten terveydenhoito-ohjelma auttaa lemmikkiäni?

Yhteisenä tavoitteenamme on saada lemmikkisi pysymään terveenä mahdollisimman pitkään. Ohjelman avulla lemmikkisi terveyttä seurataan useamman kerran vuodessa. Säännöllisten tarkastuskäyntien sekä ennaltaehkäisevien terveydenhoitotoimenpiteiden ansiosta pystymme tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa ja havaitsemaan pienetkin muutokset esimerkiksi veriarvoissa, jolloin diagnoosiin voidaan päästä nopeammin. Sairauksiin puuttuminen varhaisessa vaiheessa parantaa merkittävästi hoitoennustetta sekä säästää kustannuksia.

Kenelle terveydenhoito-ohjelma sopii ja mitä se maksaa?

Ohjelma sopii kaikille, jotka haluavat lemmikin terveyttä seurattavan tarkasti. Sen voi aloittaa missä lemmikin iässä tahansa ja se maksaa paketista riippuen 22,50–43,50 € kuukaudessa. Sopimus tehdään aina vuodeksi eteenpäin ja paketin kokonaishinta on aina merkittävästi edullisempi kuin vastaavat toimenpiteet yksittäin hankittuina. Ohjelmaan liittymisestä peritään 50 € liittymismaksu ja se on voimassa niin kauan kun lemmikillä on aktiivinen terveydenhoitosopimus. Mikäli sopimus katkeaa ja ohjelmaan halutaan liittyä myöhemmin jälleen, liittymismaksu peritään uudelleen. Liittymismaksu on aina lemmikkikohtainen, mutta saman talouden muiden eläinten liittymismaksut ovat edullisempia eli toisesta lemmikistä lähtien 25 €.

Huomioithan, että palvelun maksajan luottotiedot tarkastetaan. Voit etukäteen varmistaa, että erämaksu onnistuu lähettämällä tekstiviestin: HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO KAUPPATUNNUS (esimerkiksi 123456-789X 00100 PETVET) numeroon 0404 800 900. Saat ennakkopäätöksen paluuviestinä. Tekstiviestipalvelu on tarkoitettu nopeuttamaan asiointiasi, eikä se sido sinua mihinkään. Lindorff Invest Oy:n tarjoama palvelu on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille.

Mikä on terveydenhoito-ohjelman liittymismaksu ja mitä etuja sillä saa?

Ohjelmaan liittymisestä peritään 50 € liittymismaksu, joka on voimassa niin kauan kun lemmikin Petcare-sopimus jatkuu katkeamatta. Mikäli sopimus katkaistaan ja ohjelmaan halutaan liittyä myöhemmin jälleen, liittymismaksu peritään uudelleen. Saman talouden muiden eläinten liittymismaksut ovat aina 50 % edullisempia eli toisesta lemmikistä lähtien 25 €.

Ohjelmaan liitetyn lemmikin omistaja saa käyttöönsä Petcare-jäsenkortin, jolla saa kaikki terveyttä tukevat, ei-lääkkeelliset hoitotuotteet Pet-Vetistä 10 % alennuksella. Tällaisia tuotteita ovat mm. shampoot, hoitoaineet sekä suihkeet, haavavoiteet, suolisto-ongelmien itsehoitovalmisteet sekä nivelten tukiravinteet. Jäsenkortti on voimassa niin kauan kuin lemmikillä on aktiivinen terveydenhoito-ohjelma käytössä. Lisäksi jäsenille suunnitellaan omia tapahtumia ja kampanjoita, jotka kaikki tähtäävät terveempään lemmikkiin sekä entistä toimivampaan yhteistyöhön eläinlääkärin ja omistajan välillä.

Miten terveydenhoito-ohjelma toimii, jos lemmikkini sairastuu?

Ohjelma tähtää ennaltaehkäisevään hoitoon ja sairauden varhaiseen tunnistamiseen. Terveydenhoitosopimus sisältää ennalta sovitut toimenpiteet eri ikäryhmille sovitettuina. Sopimukseen sisältyvän perustason eläinlääkärikäynnin voi käyttää myös sairaustapauksessa. Mikäli terveydenhoito- tai peruslääkärikäynnillä todetaan potilaan vaativan lisätutkimuksia, toimenpiteitä, sairaudenhoitoa tai lääkityksiä, ne laskutetaan normaalin hinnan mukaan. Loppulaskussa hyvitetään terveydenhoito-ohjelmaan sisältyvän käynnin hinta (75 €). Terveydenhoito-ohjelma ei toimi lemmikin sairausvakuutuksena.

Keneltä saan lisätietoja terveydenhoito-ohjelmasta?

Eläinlääkäriasema Pet-Vetin henkilökunta vastaa mielellään kysymyksiisi. Paras tapa on keskustella ohjelman sisällöstä henkilökohtaisesti. Voit soittaa meille (02) 232 0111 tai varata ajan palvelukokonaisuuteen tutustumiseen nettiajanvarauksessamme (valitse käynnin syyksi "Terveydenhoito-ohjelmaan tutustuminen").

Mitkä ovat Terveydenhoito-ohjelman peruutusehdot?

Sopimus tehdään aina vuodeksi eteenpäin. Mikäli lemmikki menehtyy tai siirtyy toiselle paikkakunnalle, voidaan sopimus purkaa. Sopimuskauden aikana käytetyt palvelut veloitetaan tällöin normaalin listahinnan mukaan. Listahinnasta hyvitetään sopimuksen purkamiseen saakka perityt kuukausierät. Liittymismaksua ei hyvitetä. Sopimuskauden aikana käyttämättömiä palveluita tai kertyneitä kuukausimaksuja ei hyvitetä sopimuksen purkautuessa.