Seniorikoiran terveydenhoito-ohjelma 42,80€/kk

Kuva puuttuu!

SENIORIKOIRAN TERVEYDENHOITO-OHJELMAN hinta on 42,80 €/kk, 12 kk sopimus. Liittymismaksu 50 €. Paketti sisältää alla luetellut toimenpiteet, jotka voi käyttää sopimusaikana koska tahansa.

ROKOTUSKÄYNTI (1 kpl)

Rokotuskäynti sisältää eläinlääkärin tekemän terveystarkastuksen sekä voimassa olevan rokotusohjelman mukaiset rokotteet. Seniorikoiralle annetaan parvo-, penikkatauti-, maksatulehdus-, kennelyskä- sekä raivotautirokote joka kolmas vuosi. Välivuosina päivitetään kennelyskärokote.

ELÄINLÄÄKÄRIKÄYNTI 15min (2 kpl)

Eläinlääkärikäynti voidaan käyttää, jos koirallasi ilmenee oireita sairaudesta tai terveystarkastuksena rokotuskäynnin lisäksi. Käynti sisältää eläinlääkärin tekemän perustutkimuksen ja perustason tarkastuksen. Mikäli käynnillä ilmenee aihetta jatkotutkimuksiin tai näytteidenottoon, niiden osuus laskutetaan erikseen. Loppulaskussa hyvitetään peruskäynnin arvo 75 €. Hyvityksen voi käyttää myös hammashoidon yhteydessä.

MATOLÄÄKITYS (2 kpl)

Seniorikoiratkin on syytä madottaa kaksi kertaa vuodessa. Valitsemme lemmikin ikään, kokoon sekä elinympäristöön sopivimman matolääkkeen, joita ovat Axilur, PrazitelPlus, Milbemax. Matolääkkeen saa hakea klinikalta ja tarvittaessa autamme myös sen antamisessa lemmikillesi.

HAMMASTARKASTUS (1 kpl)

Hoitajamme tarkastavat lemmikin suun terveyden sekä hammaskiven ja ientulehduksen määrän. Hammastarkastuksen aikana tehdään suunnitelma hampaiden kotihoidosta sekä katsotaan mahdollisen hammashoidon ajankohta. Petcare-ohjelman jäsenille hammasharjat, tahnat sekä suuhygieniatuotteet -10 %.

HOITAJAKÄYNTI (rajaton määrä)

Terveydenhoito-ohjelman tehokkuus perustuu säännöllisiin käynteihin eläinlääkärissä. Lemmikit ovat koko elämänsä ajan kuin pieniä lapsia, ja niiden erilaisten tarpeiden sekä oireiden tulkitseminen voi olla haastavaa. Hoitajakäynnille voit tulla kysymään mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa koirasi terveydestä tai vaikka matkustamiseen, leikkauksiin, sairaudenhoitoon tai elämänmuutoksiin liittyvistä asioista. Hoitajakäynnillä terveydenhoitoon perehtynyt hoitaja kartoittaa tilanteen, antaa neuvoja sekä päivittää lemmikin terveystiedot. Mikäli käynnin aikana ilmenee suurempia huolenaiheita, tehdään myös tarvittava hoitosuunnitelma hoitajan kanssa.

KYNSIEN LEIKKAUS (rajaton määrä)

Leikkaamme klinikalla tarvittaessa seniorikoirasi kynnet.

PAINONHALLINTA JA RUOKINTA (1 kpl)

Painolla on erittäin suuri vaikutus lemmikkisi terveyteen ja ennustettavaan elinikään. Sterilisaation tai kastraation jälkeen paino taas saattaa alkaa nosta salakavalasti. Ylipaino rasittaa niveliä ja altistaa monelle sairaudelle. Painonlasku voi taas olla ensimmäinen oire sairaudesta tai viitata imeytymishäiriöön. Painonhallinta ja ruokinta -käynnillä hoitajamme tarkastavat, että lemmikin paino sekä lihaskunto ovat sopivat. Mikäli käynnillä huomataan tarvetta ruokavalion korjaukseen, laaditaan yksilöllinen suunnitelma juuri sinun lemmikillesi ja teidän arkeenne sopivaksi.

SISÄELINARVOT, PIENI VERENKUVA JA KILPIRAUHASARVOT (1 kpl)

Lemmikin veriarvojen vuosittainen seuraaminen on tärkeää. Kun tiedämme, mihin arvot lemmikilläsi normaalisti sijoittuvat, voimme havaita pieniäkin muutoksia jo varhaisessa vaiheessa. Tutkimme näytteistä maksa-, munuais-, verensokeri- ja proteiiniarvot sekä punasolu- ja valkosoluarvot, nestetasapainon, hemoglobiinin, verihiutaleiden määrän ja tulehdussolujen erittelylaskennan. Ikääntyviltä lemmikeiltä tarkastamme myös kilpirauhasarvot.

VERENPAINEEN MITTAUS (2 kpl)

Iäkkäällä lemmikillä verenpaine voi alkaa nousta ilman, että sitä huomataan. Verenpaineen nousu voi olla merkki esimerkiksi munuais- tai sydänsairaudesta. Hoitajamme mittaavat verenpaineen lemmikiltäsi samalla haastatellen sinua lemmikkisi voinnista. Verenpaineenmittaukseen vaikuttaa lemmikin jännittyneisyys klinikalla. Kun mittaamme verenpainetta säännöllisesti, toimenpide tulee tutuksi ja tulokset ovat luotettavampia.

NÄÖN TARKASTUS/ SILMÄPEILAUS (1 kpl)

Ikääntyvän lemmikin näkökyky voi alkaa heikentyä ilman, että sitä pystytään helposti käytöksestä havaitsemaan. Näön tarkastuksessa silmäsairauksiin perehtynyt eläinlääkäri tarkistaa lemmikin silmänpohjat (verkkokalvo) sekä linssit että silmän etuosat. Näillä tiedoilla pystymme aloittamaan mahdollisesti näkökykyä suojaavat toimenpiteet. Saamme myös tietoa mahdollisista muista sairauksista, joiden ensioire voi ilmentyä silmissä.