Koiranpennun terveydenhoito-ohjelma 43,50€ /kk

Kuva puuttuu!

PENNUN TERVEYDENHOITO-OHJELMAN HINTA ON 43,50 €/kk, 12 kk sopimus. Liittymismaksu 50 €. Paketti sisältää alla luetellut toimenpiteet, jotka voi käyttää sopimusaikana koska tahansa.

ROKOTUSKÄYNTI (2 kpl)

Rokotuskäynti sisältää eläinlääkärin tekemän terveystarkastuksen sekä voimassa olevan rokotusohjelman mukaiset rokotteet. Koiran- ja kissanpennut rokotetaan 12 ja 16 viikon iässä. Mikäli pentu on jo saanut ensimmäisen penturokotteen ennen ohjelmaan liittymistä, voidaan toinen rokotuskäynti käyttää vuoden ikäisenä vahvisterokotteeseen.

ELÄINLÄÄKÄRIKÄYNTI 15 min (2 kpl)

Eläinlääkärikäynti voidaan käyttää, jos lemmikilläsi ilmenee oireita sairaudesta tai ennaltaehkäisevänä terveystarkastuksena. Käynti sisältää eläinlääkärin tekemän perustutkimuksen ja perustason tarkastuksen. Mikäli käynnillä ilmenee aihetta jatkotutkimuksiin tai näytteidenottoon, niiden osuus laskutetaan erikseen. Loppulaskussa hyvitetään peruskäynnin arvo 75 €. Käynti voidaan hyvittää myös hammastoimenpiteen yhteydessä.

MATOLÄÄKITYS (2 kpl)

Pennut on syytä madottaa aivan minimissään kaksi kertaa vuodessa. Myös sisäkissat tulee madottaa puolen vuoden välein. Valitsemme lemmikin ikään, kokoon sekä elinympäristöön sopivimman matolääkkeen, joita ovat Axilur, PrazitelPlus, Milbemax. Matolääkkeen saa hakea klinikalta ja tarvittaessa autamme myös sen antamisessa lemmikillesi.

HAMMASTARKASTUS (1 kpl)

Hoitajamme tarkastavat lemmikin suun terveyden sekä hammaskiven ja ientulehduksen määrän. Nuorilta eläimiltä tarkistamme purennan sekä hampaiden asennot. Hammastarkastuksen aikana tehdään suunnitelma hampaiden kotihoidosta sekä katsotaan mahdollisen hammashoidon ajankohta. Petcare-ohjelman jäsenille hammasharjat, tahnat sekä suuhygieniatuotteet -10 %.

HOITAJAKÄYNTI (rajaton määrä)

Terveydenhuolto-ohjelman tehokkuus perustuu säännöllisiin käynteihin eläinlääkärissä. Lemmikit ovat koko elämänsä ajan kuin pieniä lapsia, ja niiden erilaisten tarpeiden sekä oireiden tulkitseminen voi olla haastavaa. Hoitajakäynnille voit tulla kysymään mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa koirasi terveydestä tai vaikka matkustamiseen, leikkauksiin, sairaudenhoitoon tai elämänmuutoksiin liittyvistä asioista. Hoitajakäynnillä terveydenhoitoon perehtynyt hoitaja kartoittaa tilanteen, antaa neuvoja sekä päivittää lemmikin terveystiedot. Mikäli käynnin aikana ilmenee suurempia huolenaiheita, tehdään myös tarvittava hoitosuunnitelma hoitajan kanssa.

KYNSIEN LEIKKAUS (rajaton määrä)

Leikkaamme klinikalla myös haluttaessanne lemmikkisi kynnet ja opastamme miten se sujuisi kotona mahdollisimman tyylikkäästi.

ULOSTETUTKIMUS (1 kpl)

Tarkistamme ulosteesta kaikki sisäloiset (madot) sekä giardian, joka on lisääntyvissä määrin esiintyvä suoliston loinen. Ulostetutkimuksen perusteella pystymme varmistamaan, ettei pentu ole saanut emoltaan tai ympäristöstä sisäloistartuntaa. Ulostetta kerätään noin teelusikallinen kolmelta peräkkäiseltä päivältä ja se tulee toimittaa puhtaassa astiassa tai pussissa klinikalle.

PENTUKOULU (2 kertaa)

Pienryhmissä (2–4 koiraa) käytävä pentukoulu pidetään lämpimässä sisähallissa tai sään salliessa ulkona. Ryhmissä keskitytään yksilöllisesti kunkin pennun ja omistajan kommunikaatioon sekä perusarjen sujuvuuteen. Pentukouluja vetävät alueen parhaat kouluttajat, jotka ovat kaikki myös ongelmakoirakouluttajia, joten pentuajan haasteisiin saa hyviä vinkkejä. Osallistujat voivat itse tuoda esille toiveitaan ja jokainen ryhmä koulutetaan yksilötason lähtökohdat huomioon ottaen.

PAINONHALLINTA JA RUOKINTA (1 kpl)

Painolla on erittäin suuri vaikutus lemmikkisi terveyteen ja ennustettavaan elinikään. Kasvavalla lemmikillä paino vaikuttaa merkittävästi kehittyvien nivelten ja luuston terveyteen. Sterilisaation tai kastraation jälkeen paino taas saattaa alkaa nosta salakavalasti. Ylipaino rasittaa niveliä ja altistaa monelle sairaudelle. Painonlasku voi taas olla ensimmäinen oire sairaudesta tai viitata imeytymishäiriöön. Painonhallinta ja ruokinta -käynnillä hoitajamme tarkastavat, että lemmikin paino sekä lihaskunto ovat sopivat. Mikäli käynnillä huomataan tarvetta ruokavalion korjaukseen, laaditaan yksilöllinen suunnitelma juuri sinun lemmikillesi ja teidän arkeenne sopivaksi.