Pentukissan terveydenhoito-ohjelma 36,60€/kk

Kuva puuttuu!

Pentukissan terveydenhoito-ohjelman hinta on 36,60 €/kk, 12 kk sopimus. Liittymismaksu 50 €. Paketti sisältää alla mainitut toimenpiteet, jotka voi käyttää sopimusaikana koska tahansa.

ROKOTUSKÄYNTI (2 kpl)

Rokotuskäynti sisältää eläinlääkärin tekemän terveystarkastuksen sekä voimassa olevan rokotusohjelman mukaiset rokotteet. Kissanpennut rokotetaan 12 ja 16 viikon iässä. Mikäli pentu on jo saanut ensimmäisen penturokotteen ennen ohjelmaan liittymistä, voidaan toinen rokotuskäynti käyttää vuoden ikäisenä vahvisterokotteeseen. Kissalle annetaan kissaflunssa-, kissarutto- ja raivotautirokote vuoden iässä ja sen jälkeen kolmen vuoden välein.

ELÄINLÄÄKÄRIKÄYNTI 15 min (1 kpl)

Eläinlääkärikäynti voidaan käyttää, jos lemmikilläsi ilmenee oireita sairaudesta tai terveystarkastuksena rokotuskäynnin lisäksi. Käynti sisältää eläinlääkärin tekemän perustutkimuksen ja perustason tarkastuksen. Mikäli käynnillä ilmenee aihetta jatkotutkimuksiin tai näytteidenottoon, niiden osuus laskutetaan erikseen. Loppulaskussa hyvitetään peruskäynnin arvo 75 €. (Hinta ilman Petcare-sopimusta 75 €)

KISSAN STERILISAATIO TAI KASTRAATIO (1 kpl)

Kissa leikataan yleensä n. 8 kk iässä tai aiemmin, mikäli se alkaa oireilla kiimakäyttäytymisellä. Kiiman oireita ovat mouruaminen sekä tihentynyt merkkailu. Pet-Vetissä kissasi leikkaavat kokeneet kirurgit. Ennen leikkausta täytyy pitää 12 h ruokapaasto, vettä saa olla tarjolla. Potilas jää toimenpiteen ajaksi klinikalle.

MATOLÄÄKITYS (2 kpl)

Kissat tulee madottaa minimissään kaksi kertaa vuodessa. Ulkona liikkuvat kissat sekä nuoret eläimet on hyvä madottaa useammin. Myös sisäkissat tulee madottaa puolen vuoden välein. Valitsemme lemmikin ikään, kokoon sekä elinympäristöön sopivimman matolääkkeen, joita ovat Axilur, PrazitelPlus, Milbemax tai kissoilla niskaan annosteltava Profender. Matolääkkeen saa hakea klinikalta ja tarvittaessa autamme myös sen antamisessa lemmikillesi.

HAMMASTARKASTUS (1 kpl)

Hoitajamme tarkastavat lemmikin suun terveyden sekä hammaskiven ja ientulehduksen määrän. Nuorilta eläimiltä tarkistamme purennan sekä hampaiden asennot. Hammastarkastuksen aikana tehdään suunnitelma hampaiden kotihoidosta sekä katsotaan mahdollisen hammashoidon ajankohta. Petcare-ohjelman jäsenille hammasharjat, tahnat sekä suuhygieniatuotteet -10 %.

HOITAJAKÄYNNIT (rajaton määrä)

Petcare-ohjelman tehokkuus perustuu säännöllisiin käynteihin eläinlääkärissä. Lemmikit ovat koko elämänsä ajan kuin pieniä lapsia, ja niiden erilaisten tarpeiden sekä oireiden tulkitseminen voi olla haastavaa. Hoitajakäynnille voit tulla kysymään mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa lemmikkisi terveydestä tai vaikka matkustamiseen, leikkauksiin, sairaudenhoitoon tai elämänmuutoksiin liittyvistä asioista. Ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon perehtynyt hoitaja kartoittaa tilanteen, antaa neuvoja sekä päivittää lemmikin terveystiedot. Samalla käynnillä leikataan myös haluttaessa kynnet. Mikäli käynnin aikana ilmenee suurempia huolenaiheita, tehdään myös tarvittava hoitosuunnitelma hoitajan kanssa.

ULOSTETUTKIMUS (1 kpl)

Tarkistamme ulosteesta kaikki sisäloiset (madot) sekä giardian, joka on lisääntyvissä määrin esiintyvä suoliston loinen. Ulostetutkimuksen perusteella pystymme varmistamaan, ettei pentu ole saanut emoltaan tai ympäristöstä sisäloistartuntaa. Ulostetta kerätään noin teelusikallinen kolmelta peräkkäiseltä päivältä ja se tulee toimittaa puhtaassa astiassa tai pussissa klinikalle

PAINONHALLINTA JA RUOKINTA (1 kpl)

Painolla on erittäin suuri vaikutus lemmikkisi terveyteen ja ennustettavaan elinikään. Kasvavalla lemmikillä paino vaikuttaa merkittävästi kehittyvien nivelten ja luuston terveyteen. Sterilisaation tai kastraation jälkeen paino taas saattaa alkaa nosta salakavalasti. Ylipaino rasittaa niveliä ja altistaa monelle sairaudelle. Painonlasku voi taas olla ensimmäinen oire sairaudesta tai viitata imeytymishäiriöön. Painonhallinta ja ruokinta -käynnillä hoitajamme tarkastavat, että lemmikin paino sekä lihaskunto ovat sopivat. Mikäli käynnillä huomataan tarvetta ruokavalion korjaukseen, laaditaan yksilöllinen suunnitelma juuri sinun lemmikillesi ja teidän arkeenne sopivaksi.