Aikuisen koiran terveydenhoito-ohjelma 33,50€/kk

Kuva puuttuu!

AIKUISEN KOIRAN TERVEYDENHUOLTO-OHJELMAN hinta on 33,50 €/kk, 12 kk sopimus. Liittymismaksu 50 €. Paketti sisältää alla luetellut toimenpiteet, jotka voi käyttää sopimusaikana koska tahansa.

ROKOTUSKÄYNTI (1 kpl)

Rokotuskäynti sisältää eläinlääkärin tekemän terveystarkastuksen sekä voimassa olevan rokotusohjelman mukaiset rokotteet. Aikuiselle koiralle annetaan parvo-, penikkatauti-, maksatulehdus-, kennelyskä- sekä raivotautirokote vuoden iässä ja tämän jälkeen joka kolmas vuosi. Välivuosina päivitetään kennelyskärokote.

ELÄINLÄÄKÄRIKÄYNTI 15min (2 kpl)

Eläinlääkärikäynti voidaan käyttää, jos lemmikilläsi ilmenee oireita sairaudesta tai ennaltaehkäisevänä terveystarkastuksena. Käynti sisältää eläinlääkärin tekemän perustutkimuksen ja perustason tarkastuksen. Mikäli käynnillä ilmenee aihetta jatkotutkimuksiin tai näytteidenottoon, niiden osuus laskutetaan erikseen. Loppulaskussa hyvitetään peruskäynnin arvo 75 €. Hyvityksen voi käyttää myös hammashoidon yhteydessä!

MATOLÄÄKITYS (2 kpl)

Koirattulee madottaa minimissään kaksi kertaa vuodessa. Aktiivisesti liikkuvat koirat ja kissat sekä nuoret eläimet on hyvä madottaa useammin. Valitsemme lemmikin ikään, kokoon sekä elinympäristöön sopivimman matolääkkeen, joita ovat Axilur, PrazitelPlus tai Milbemax. Matolääkkeen saa hakea klinikalta ja tarvittaessa autamme myös sen antamisessa lemmikillesi.

HAMMASTARKASTUS (1 kpl)

Hoitajamme tarkastavat lemmikin suun terveyden sekä hammaskiven ja ientulehduksen määrän. Nuorilta eläimiltä tarkistamme purennan sekä hampaiden asennot. Hammastarkastuksen aikana tehdään suunnitelma hampaiden kotihoidosta sekä katsotaan mahdollisen hammashoidon ajankohta. Petcare-ohjelman jäsenille hammasharjat, tahnat sekä suuhygieniatuotteet -10 %.

HOITAJAKÄYNTI (rajaton määrä)

Terveydenhuolto-ohjelman tehokkuus perustuu säännöllisiin käynteihin eläinlääkärissä. Lemmikit ovat koko elämänsä ajan kuin pieniä lapsia, ja niiden erilaisten tarpeiden sekä oireiden tulkitseminen voi olla haastavaa. Hoitajakäynnille voit tulla kysymään mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa koirasi terveydestä tai vaikka matkustamiseen, leikkauksiin, sairaudenhoitoon tai elämänmuutoksiin liittyvistä asioista. Hoitajkäynnillä ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon perehtynyt hoitaja kartoittaa tilanteen, antaa neuvoja sekä päivittää lemmikin terveystiedot. Mikäli käynnin aikana ilmenee suurempia huolenaiheita, tehdään myös tarvittava hoitosuunnitelma hoitajan kanssa.

KYNSIEN LEIKKAUS (rajaton määrä)

Leikkaamme klinikalla myös haluttaessanne lemmikkisi kynnet.

PAINONHALLINTA JA RUOKINTA (1 kpl)

Painolla on erittäin suuri vaikutus lemmikkisi terveyteen ja ennustettavaan elinikään. Kasvavalla lemmikillä paino vaikuttaa merkittävästi kehittyvien nivelten ja luuston terveyteen. Sterilisaation tai kastraation jälkeen paino taas saattaa alkaa nosta salakavalasti. Ylipaino rasittaa niveliä ja altistaa monelle sairaudelle. Painonlasku voi taas olla ensimmäinen oire sairaudesta tai viitata imeytymishäiriöön. Painonhallinta ja ruokinta -käynnillä hoitajamme tarkastavat, että lemmikin paino sekä lihaskunto ovat sopivat. Mikäli käynnillä huomataan tarvetta ruokavalion korjaukseen, laaditaan yksilöllinen suunnitelma juuri sinun lemmikillesi ja teidän arkeenne sopivaksi.

SISÄELINARVOT JA PIENI VERENKUVA (1 kpl)

Lemmikin veriarvojen vuosittainen seuraaminen on tärkeää. Kun tiedämme, mihin arvot lemmikilläsi normaalisti sijoittuvat, voimme havaita pieniäkin muutoksia jo varhaisessa vaiheessa. Tutkimme näytteistä maksa-, munuais-, verensokeri- ja proteiiniarvot sekä punasolu- ja valkosoluarvot, nestetasapainon, hemoglobiinin, verihiutaleiden määrän ja tulehdussolujen erittelylaskennan.