Aikuisen kissan terveydenhoito-ohjelma 22,50€/kk

Kuva puuttuu!

AIKUISEN KISSAN TERVEYDENHOITO-OHJELMAN hinta on 22,50 €/kk, 12 kk sopimus. Liittymismaksu 50 €. Ohjelma sisältää alla esitellyt toimenpiteet, jotka voi käyttää sopimusaikana koska tahansa. Toimenpiteiden yhteishinta ilman Petcare-sopimusta 442,30 €.

ROKOTUSKÄYNTI (1 kpl)

Rokotuskäynti sisältää eläinlääkärin tekemän terveystarkastuksen sekä voimassa olevan rokotusohjelman mukaiset rokotteet. Aikuiselle kissalle annetaan kissaflunssa-, kissarutto- ja raivotautirokote vuoden iässä ja sen jälkeen kolmen vuoden välein.

ELÄINLÄÄKÄRIKÄYNTI 15 min (1 kpl)

Eläinlääkärikäynti voidaan käyttää, jos lemmikilläsi ilmenee oireita sairaudesta tai terveystarkastuksena rokotuskäynnin lisäksi. Käynti sisältää eläinlääkärin tekemän perustutkimuksen ja perustason tarkastuksen. Mikäli käynnillä ilmenee aihetta jatkotutkimuksiin tai näytteidenottoon, niiden osuus laskutetaan erikseen. Loppulaskussa hyvitetään peruskäynnin arvo 75 €. Hyvittys voidaan käyttää myös hammashoidon yhteydessä.

MATOLÄÄKITYS (2 kpl)

Kissat on syytä madottaa minimissään kaksi kertaa vuodessa. Aktiivisesti liikkuvat koirat ja kissat sekä nuoret eläimet on hyvä madottaa useammin. Myös sisäkissat tulee madottaa puolen vuoden välein. Valitsemme lemmikin ikään, kokoon sekä elinympäristöön sopivimman matolääkkeen, joita ovat Axilur, PrazitelPlus, Milbemax tai kissoilla niskaan annosteltava Profender. Matolääkkeen saa hakea klinikalta ja tarvittaessa autamme myös sen antamisessa lemmikillesi.

HAMMASTARKASTUS (1 kpl)

Hoitajamme tarkastavat lemmikin suun terveyden sekä hammaskiven ja ientulehduksen määrän. Nuorilta eläimiltä tarkistamme purennan sekä hampaiden asennot. Hammastarkastuksen aikana tehdään suunnitelma hampaiden kotihoidosta sekä katsotaan mahdollisen hammashoidon ajankohta. Petcare-ohjelman jäsenille hammasharjat, tahnat sekä suuhygieniatuotteet -10 %.

HOITAJAKÄYNTI (rajaton määrä)

Petcare-ohjelman tehokkuus perustuu säännöllisiin käynteihin eläinlääkärissä. Lemmikit ovat koko elämänsä ajan kuin pieniä lapsia, ja niiden erilaisten tarpeiden sekä oireiden tulkitseminen voi olla haastavaa. Hoitajakäynnille voit tulla kysymään mitä tahansa mieltäsi askarruttavaa asiaa lemmikkisi terveydestä tai vaikka matkustamiseen, leikkauksiin, sairaudenhoitoon tai elämänmuutoksiin liittyvistä asioista. Ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon perehtynyt hoitaja kartoittaa tilanteen, antaa neuvoja sekä päivittää lemmikin terveystiedot. Samalla käynnillä leikataan myös haluttaessa kynnet. Mikäli käynnin aikana ilmenee suurempia huolenaiheita, tehdään myös tarvittava hoitosuunnitelma hoitajan kanssa.

PAINONHALLINTA JA RUOKINTA (1 kpl)

Painolla on erittäin suuri vaikutus lemmikkisi terveyteen ja ennustettavaan elinikään. Kasvavalla lemmikillä paino vaikuttaa merkittävästi kehittyvien nivelten ja luuston terveyteen. Sterilisaation tai kastraation jälkeen paino taas saattaa alkaa nosta salakavalasti. Ylipaino rasittaa niveliä ja altistaa monelle sairaudelle. Painonlasku voi taas olla ensimmäinen oire sairaudesta tai viitata imeytymishäiriöön. Painonhallinta ja ruokinta -käynnillä hoitajamme tarkastavat, että lemmikin paino sekä lihaskunto ovat sopivat. Mikäli käynnillä huomataan tarvetta ruokavalion korjaukseen, laaditaan yksilöllinen suunnitelma juuri sinun lemmikillesi ja teidän arkeenne sopivaksi.

SISÄELINARVOT JA PIENI VERENKUVA (1 kpl)

Lemmikin veriarvojen vuosittainen seuraaminen on tärkeää. Kun tiedämme, mihin arvot lemmikilläsi normaalisti sijoittuvat, voimme havaita pieniäkin muutoksia jo varhaisessa vaiheessa. Tutkimme näytteistä maksa-, munuais-, verensokeri- ja proteiiniarvot sekä punasolu- ja valkosoluarvot, nestetasapainon, hemoglobiinin, verihiutaleiden määrän ja tulehdussolujen erittelylaskennan.